Sluiten

Inloggen

Bent u in het bezit van een account van DB Telecom, vul dan hieronder uw e-mailadres en uw wachtwoord in om in te loggen.

Wilt u een account aanvragen, kies dan voor deze optie.

Online bestellen bij DB Telecom!

Een goede dienstverlening is vandaag de dag meer dan fysiek goed bereikbare locaties en optimale telefonische bereikbaarheid. Dienstverlening wordt steeds vaker ook online geboden. Voor vaste klanten van DB Telecom wordt met deze webshop onze dienstverlening verder uitgebreid, zodat u op elk gewenst moment van de dag, zeven dagen per week eenvoudig en snel uw bestelling kunt plaatsen.

Eenmaal ingelogd biedt de webshop u een breed assortiment aan mobiele toestellen, tablets en de daarbij behorende accessoires. Maar het assortiment heeft meer te bieden, waaronder o.a. IP toestellen, headsets, navigatie, etc. Om tot de juiste keuze van uw aankoop te komen, zijn de artikelen aangevuld met foto's, specificaties en levertijden. Daarnaast beschikt de webshop over extra functionaliteiten, zoals het vergelijken van artikelen, een snelkeuzelijst en staffelprijzen.

Overtuigd?

Bent u overtuigd en wilt u van onze webshop gebruik maken maar heeft u nog géén account? Vul dan het aanvraagformulier in en ontvang de login gegevens per e-mail.

Was u al overtuigd en bent u reeds in het bezit van inloggegevens? Dan kunt u direct inloggen.

Heeft u al een account, maar bent u het wachtwoord vergeten? Vraag dan uw wachtwoord opnieuw aan.

Ga verder naar: