Sluiten

Inloggen

Bent u in het bezit van een account van DB Telecom, vul dan hieronder uw e-mailadres en uw wachtwoord in om in te loggen.

Wilt u een account aanvragen, kies dan voor deze optie.

Winnaar award 'Beste Servicepartner KPN 2017'

Op donderdagavond 9 februari werd de strijd der titanen gestreden onder de Business Partners van KPN tijdens de KPN Strongest Partner Challenge. Tijdens deze avond, gepresenteerd door Rick Nieman, werden de prijzen verdeeld over de best presterende Business Partners. De winnaars werden bepaald door de vakjury bestaand uit Jim Stolze (innovatiegoeroe), Vivienne van Eijkelenborg (zakenvrouw van het jaar 2016) en Joris van Oers (Executive Vice President KPN).

Een prijs voor het hele team

Tijdens deze mooie avond hebben wij de mooiste award van de avond in de wacht gesleept: 'Beste Servicepartner KPN 2017'. Waarom de mooiste? Deze prijs staat namelijk voor de partner met de grootste groei in NPS (en daarmee klanttevredenheid) gemeten op KPN ÉÉN projecten. Met een monsterscore van +40 behoren we ook tot één van de hoogst scorende partners in Nederland. Wat zijn we hier blij mee, want er is geen mooiere waardering voor hetgeen waar we elke dag met heel het team voor gaan: de 9+ beleving bij de klant. Het is dan ook echt een prijs voor het hele team!

Elke dag voor optimale klantbeleving!

"We hebben het afgelopen jaar een hoop geïnvesteerd om de klantbeleving in projecten naar een nog hoger niveau te tillen. Zo hebben we een flinke procesoptimalisatie achter de rug. Dit met als doel de klant een nog snellere, gemakkelijkere en plezierigere dienstverlening te bezorgen. Als je dit dan combineert met de mooie verwondermomenten die we met ons team creëren bij de klant, dan kom je binnen. Het mooie is dat dit niet alleen zorgt voor blije klanten, maar ook voor blije medewerkers. Die smullen er namelijk van om dit te doen. Een echte win-win. En zeg nou zelf... dat is toch gaaf om elke dag voor te gaan!?", aldus Kevin van der Sande (Commercieel Directeur).