Sluiten

Inloggen

Bent u in het bezit van een account van DB Telecom, vul dan hieronder uw e-mailadres en uw wachtwoord in om in te loggen.

Wilt u een account aanvragen, kies dan voor deze optie.

Storing

Communicatie is voor iedere organisatie belangrijk. Wanneer er een storing is, is dit dan ook erg vervelend. Om u goed te kunnen helpen informeren wij u proactief over de mogelijke oorzaken, oplostijden etc. Zo weet u waar u aan toe bent. 

Stroomstoring 
Dinsdag 19 september 12.00 uur
Bleiswijk en (Zuid oost) Zoetermeer kampen momenteel met een stroomstoring. Bent u hierdoor getroffen, heeft dit ook invloed op uw bereikbaarheid.
Wanneer u gebruik maakt van een KPN EEN omgeving of Vodafone One Net (of One Fixed met Emergency Routing), kunt u het vaste nummer laten doorschakelen naar mobiel. De storing is bekend en er wordt gewerkt aan een oplossing. Er is nog geen oplostijd bekend.
Excuses voor het ongemak.
Bij vragen of heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon.

12:57 uur
Update: Na het repareren van de kapotte Transformator lijkt het grootste deel van de storing verholpen. Desondanks melden klanten in de omgeving Kastanjelaan te Bleiswijk nog steeds geen stroom te hebben. Stedin heeft dit in beahandeling.

14.25 uur
Update:
De storing is opgelost.

Geplande werkzaamhede

Providers zijn continu bezig met het verbeteren van hun netwerk. Dit gaat gepaard met werkzaamheden en kan in sommige gevallen leiden tot tijdelijke overlast. Om dit tot een minimum te beperken informeren wij u over de werkzaamheden die bij ons bekend zijn.  

 
Ervaart u problemen?

Ervaart u problemen die niet te herleiden zijn aan bovenstaande storingen en/of werkzaamheden? Laat het ons weten middels het vragenformulier of neem contact op met uw vaste contactpersoon, zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Let op: wij houden de pagina naar beste kunnen up to date, maar zijn daarin afhankelijk van informatie vanuit derden. Buiten werktijd is de beschikbaarheid en toegang tot informatie bij derden beperkt. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.