Sluiten

Inloggen

Bent u in het bezit van een account van DB Telecom, vul dan hieronder uw e-mailadres en uw wachtwoord in om in te loggen.

Wilt u een account aanvragen, kies dan voor deze optie.

Storing

Communicatie is voor iedere organisatie belangrijk. Wanneer er een storing is, is dit dan ook erg vervelend. Om u goed te kunnen helpen informeren wij u proactief over de mogelijke oorzaken, oplostijden etc. Zo weet u waar u aan toe bent. 

Storingen

Storing KPN EEN regio Utrecht

  • 18 mei 16.26 uur | KPN kampt met een storing op internetverbindingen binnen KPN EEN in de regio Utrecht. De verstoring heeft betrekking op een aantal DSLAM', waardoor KPN xDSL verbindingen mogelijk vertraagd worden of niet beschikbaar zijn. De storing is bekend bij KPN en werken aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.
  • 19 mei 11.45 uur | De storing is opgelost

 

Geplande werkzaamheden

Providers zijn continu bezig met het verbeteren van hun netwerk. Dit gaat gepaard met werkzaamheden en kan in sommige gevallen leiden tot tijdelijke overlast. Om dit tot een minimum te beperken informeren wij u over de werkzaamheden die bij ons bekend zijn.  

Er zijn geen werkzaamheden bij ons bekend.

 
Ervaart u problemen?

Ervaart u problemen die niet te herleiden zijn aan bovenstaande storingen en/of werkzaamheden? Laat het ons weten middels het vragenformulier of neem contact op met uw vaste contactpersoon, zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken.

 

 

 

 

 

 
Let op: wij houden de pagina naar beste kunnen up to date, maar zijn daarin afhankelijk van informatie vanuit derden. Buiten werktijd is de beschikbaarheid en toegang tot informatie bij derden beperkt. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. 

Innoveren door integreren.nl