Sluiten

Inloggen

Bent u in het bezit van een account van DB Telecom, vul dan hieronder uw e-mailadres en uw wachtwoord in om in te loggen.

Wilt u een account aanvragen, kies dan voor deze optie.

Beheersbare telefonie. Omdat het kan!

De ontwikkelingen in de communicatietechnologie gaan snel, heel snel. Enerzijds bieden deze ontwikkelingen uw organisatie de mogelijkheid om efficiënter te werken, maar anderzijds zorgt het ervoor dat uw communicatieomgeving steeds complexer wordt. Hierdoor groeit de behoefte naar overzichtelijke en beheersbare telefonie.

Kies voor eenvoud en lagere telecomkosten

De mobiele telefoon staat op uitsterven. De smartphone is zijn plaatsvervanger, uw mobiele kantoor. Daarnaast biedt de verschuiving van traditionele telefonie naar IP telefonie u de mogelijkheid om de functionaliteiten van uw vaste toestel en desktop te combineren via één mobiele device zoals uw smartphone, tablet of notebook. Deze ontwikkelingen bieden uw organisatie veel mogelijkheden, maar vragen ook extra aandacht voor de beheerbaarheid van uw communicatieomgeving. Ondoorzichtige gebruikskosten, meer en verschillende devices (smartphones en tablets) en de beveiliging van uw bedrijfsinformatie zijn aspecten die u hier vast in zult herkennen. Daarnaast heeft u vaak te maken met verschillende leveranciers voor uw ICT, mobiele en vaste telefonie. Dit zorgt automatisch voor verschillende facturen en aanspreekpunten, waardoor het voor u niet overzichtelijker wordt. Kan het anders? Ja, wij zorgen voor beheersbare telefonie.

Eén communicatieoplossing, één leverancier, één factuur!

Wij begrijpen uw vraag naar één complete partner die u kan voorzien van een toekomstvaste totaaloplossing. Deze kunnen wij als geen ander adviseren en implementeren, maar bieden u ook de diensten om zelf gemakkelijk de dagelijkse regie te voeren. Inzicht in uw telecomkosten met verregaande analysemogelijkheden en het centaal beheren en beveiligen van al uw devices zijn hier een voorbeeld van. Lees hier hoe wij dit doen!


Andere bezoekers bekeken ook: