Sluiten

Inloggen

Bent u in het bezit van een account van DB Telecom, vul dan hieronder uw e-mailadres en uw wachtwoord in om in te loggen.

Wilt u een account aanvragen, kies dan voor deze optie.

Hosted Telefonie

Bindingsangst. Een item dat niet alleen in relaties voorkomt, want organisaties zijn ook huiverig om aan iets vast te zitten. Met name als er een hoge investering mee gepaart gaat. Dit zien wij ook als het gaat om een telecommunicatieoplossing. Hosted telefonie rekent af met deze aspecten en biedt u een oplossing die flexibel is, toekomstvast en geen grote eenmalige investering met zich mee brengt.

Hosted telefonie. Flexibel en toekomstvast!

Vaste telefonie is gemeengoed voor organisaties. We kunnen niet meer zonder. Dit geldt allerminst voor de investering die gemoeid gaat met de telefooncentrale die hiervoor nodig is. Hosted telefonie neemt dit laatste element weg. Geen telefooncentrale meer op locatie, geen grote investering en niet langer een oplossing die als een blok aan uw been voelt. Wat dan wel? Een telefooncentrale die u als dienst bij ons afneemt voor een vast bedrag per maand. Een bedrag dat gebaseerd is op het aantal medewerkers die hier gebruik van maakt en de functionaliteiten die u afneemt. Komt er morgen een medewerker bij of vertrekt er iemand? Een kwestie van deze medewerker toevoegen of verwijderen. Hosted telefonie is eenvoudig, flexibel en duidelijk!

De voordelen van Hosted telefonie in het kort:

  • Geen investering: niet meer investeren in centrale apparatuur en upgrades
  • Schaalbaar: de oplossing groeit of krimpt mee met uw organisatie
  • Flexibel: u kunt per gebruiker het gewenste profiel toepassen
  • Toekomstvast: de omgeving wordt continu doorontwikkeld, waardoor u verzekerd bent van de nieuwste functionaliteiten
  • Betrouwbaar: de oplossing staat redundant in meerdere datacenters opgesteld

Als ervaren telecomspecialist bieden wij u een serviceconcept dat staat als een huis. Wij leveren namelijk het advies, de installatie en service onder één dak. Prettig, snel en gemakkelijk!

Andere bezoekers bekeken ook: