Sluiten

Inloggen

Bent u in het bezit van een account van DB Telecom, vul dan hieronder uw e-mailadres en uw wachtwoord in om in te loggen.

Wilt u een account aanvragen, kies dan voor deze optie.

Alles-in-één

Met de komst van Hosted telefonie kregen veel organisaties een antwoord op de behoefte naar een flexibele en schaalbare communicatieomgeving. Een omgeving die met uw organisatie meegroeit of krimpt, vooruitstrevende functionaliteiten biedt en de eenmalige investeringen ombuigt naar een vast bedrag per maand. Mooi, maar dit is niet voor iedere organisatie voldoende. Een organisatie die één hosted oplossing wil voor vaste en mobiele telefonie en vast en mobiel internet is gebaat bij de 'Alles-in-één' oplossing.

Alles-in-één; één hosted omgeving

Hosted telefonie beperkt zich in de basis tot vaste telefonie, waardoor uw mobiele telefonie en overige oplossingen een apart hoofdstuk blijven binnen uw communicatieomgeving. Dit beperkt de mogelijkheden voor verdere optimalisatie zoals Vast Mobiel integratie. Onze oplossing 'Alles-in-één' biedt u vast en mobiel internet en vaste en mobiele telefonie binnen één Hosted telefonie omgeving. Uiteraard flexibel, schaalbaar en voor een vast bedrag per maand.

De voordelen op een rij:

  • Eén aanspreekpunt, één factuur
  • Geen hoge investering in telefooncentrale, maar één vast bedrag per maand
  • Inzicht en beheersbaarheid door online portal voor uw gehele omgeving
  • Altijd verzekerd van de nieuwste functionaliteiten door kosteloze upgrades

Met behulp van een online portal creëert u inzicht en kunt u deze omgeving gemakkelijk beheren. Uiteraard ontzorgen wij u hier graag in als telecomspecialist door middel van een optioneel Beheercontract.

Verzekerd van de beste keuze

Gezien de oplossing Alles-in-één bijna uw gehele communicatie omvangt, wilt u dat dit goed gebeurt. U bent hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een onafhankelijk advies tussen de Alles-in-één varianten van KPN, Vodafone en T-Mobile. Onze Top Partnerstatus bij KPN, Vodafone en T-Mobile zorgt ervoor dat wij dit soort complexe oplossingen kunnen aanbieden. Hierdoor bent u verzekerd van de beste keuze.

Andere bezoekers bekeken ook: