Sluiten

Inloggen

Ben je in het bezit van een account van DB+, vul dan hieronder je e-mailadres en je wachtwoord in om in te loggen.

Wilt u een account aanvragen, kies dan voor deze optie.

Betaalmogelijkheden

Het verrichten van betalingen op internet is vaak een spannend moment. Is de website wel te vertrouwen, wordt de betaling wel veilig verzonden en gaat het uiteindelijk allemaal wel goed? Om deze onzekerheid weg te nemen, werkt DB+ samen met een gespecialiseerde leverancier van online betaaloplossingen. Door deze samenwerking kunnen wij een diversiteit van betaalmogelijkheden aanbieden. In de webshop kan je afrekenen:

  • met iDEAL
  • met creditcard
  • via een overboeking
  • op rekening
  • vanuit budget
  • met een actiecode

iDEAL

De meest gebruikte manier van betalen op internet is iDEAL. Met iDEAL kan je je eigen bank selecteren en de betaling kosteloos afronden.

Creditcard

Voor het betalen met creditcard kan je kiezen uit de creditcardmaatschappijen MasterCard of VISA. Aan deze betaalmethode zijn per transactie kosten verbonden van € 4,95 (incl. BTW).

Overboeking

Met de betaalmethode 'Overboeking' kan je zelf het orderbedrag overmaken op het moment dat het jou het beste uitkomt. Je ontvangt een e-mail met daarin een link naar de betaalpagina. Deze e-mail wordt verzonden door Buckaroo, onze leverancier van online betaaloplossingen. De bestelling wordt uitgeleverd zodra wij de volledige betaling hebben ontvangen. Uiteraard zijn er aan deze betaalmethode géén kosten verbonden.

Op rekening

Ben je een vaste klant van DB+ en beschik je over een debiteurnummer bij DB+? Dan is het mogelijk om 'Op rekening' artikelen aan te schaffen. De factuur zal separaat aan of met de bestelling worden meegestuurd.

Vanuit budget

Ben je een vaste klant bij DB+ met een debiteurnummer en is het bedrag in je winkelwagen niet hoger dan het beschikbare budget? Dan wordt ook de betaalmethode 'Vanuit budget' zichtbaar. Het orderbedrag wordt dan verrekend met het beschikbare budget.

Actiecode

Ben je in het bezit van een actiecode van DB+, dan kan je daarmee een deel of de hele bestelling afrekenen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van actiecodes neem dan contact met ons op.